ALV uitgesteld naar 7 oktober!

ALV uitgesteld naar 7 oktober!

Helaas hebben we tot nu toe nog maar twee aanmeldingen binnen voor de Algemene Ledenvergadering. U leest het goed ‘2’. Dat vinden we als bestuur te weinig om de vergadering donderdag te laten doorgaan. We vinden het heel belangrijk om jullie bij de vereniging te betrekken en hebben daarom besloten het opnieuw te proberen op woensdag 7 oktober. We hopen dan dat naast de mensen die zich nu hebben opgegeven (dank!) nog meer leden zullen komen. Wij zorgen ervoor dat dit kan plaatsvinden op een Corona-veilige manier.
Dus noteer in uw agenda: 7 oktober, ALV Fun & Fit, van 19:30 tot 21:30, Basisschool de Spinmolen, Chr. van Abcoudestraat 103 in Volendam. Meld u aan via secretaris@funenfit.com.
We zijn tegelijkertijd erg nieuwsgierig waarom er zo weinig inschrijvingen zijn geweest. Heeft het te maken met Corona? Vindt u het eigenlijk wel goed gaan zo? Bang om misschien in een commissie te komen? Of kwam het misschien gewoon niet uit? Wij zijn benieuwd naar de reden, want als wij er iets aan kunnen doen om meer mensen te laten meedoen, dan proberen we dat graag. U bent van harte welkom om daar iets over te melden. Dat kan via hetzelfde mailadres of gewoon bij de les. Vertrouwelijk natuurlijk.
Wij hopen dat u komt. We hebben een bijzonder jaar achter de rug en een speciaal jaar voor de boeg. We nemen u daar graag in mee.ALV

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *