Deen Jeugd Sponsoractie 2016

Deen Jeugd Sponsoractie 2016

Deen Jeugdsponsor Actie 2016

Deen vindt het belangrijk om als regionaal bedrijf de plaatselijke verenigingen in en rond de vestigingsplaatsen van de winkels te ondersteunen. Daarom is bijna 15 jaar geleden de stichting Deen Jeugdsponsoring opgericht en wordt jaarlijks een grote actie georganiseerd, waaraan de clubs kunnen deelnemen: de Deen Jeugdsponsor Actie.
Op 18 september 2016 gaat de Deen Jeugdsponsor Actie weer van start! Zes weken lang kunnen klanten munten sparen voor hun favoriete vereniging. Hoe meer munten hoe meer geld voor de clubkas! Daarnaast is er ook nog voordeel voor de klant zelf. Kortom een sportieve actie waarbij duizenden euro’s ten goede komen aan sport & cultuur voor de jeugd. Duizenden euro’s voor de jeugdkas: een mooier doel is er niet!

Wij zijn ingedeeld bij Deen supermarkt in het Havenhof.

Om onze club te promoten zullen er een aantal judoproducten in de winkel komen te hangen en mogen wij onze club komen promoten. Samen met de judoka’s willen we dan een clinic geven in het Havenhof. Ook mogen er folders van onze club uitgedeeld worden.

Langs deze weg wil ik iedereen vragen om je sponsormunten te verzamelen. Deze kun je bij Deen in de clubkoker stoppen maar je kunt ook de munten meenemen naar de club.

Hier zal een bus komen te staan waar de munten in worden gestopt.

Daarnaast zal van iedere leerling het aantal verzamelde munten worden bijgehouden en is er een leuk presentje voor de judoka met de meest verzamelde munten.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *