Fun & Fit nu Vereniging Budocentrum Fun & Fit

Fun & Fit nu Vereniging Budocentrum Fun & Fit

Fun & Fit nu vereniging

Fun & Fit is al 12 jaar hét budocentrum van Edam-Volendam en Middenbeemster. Inmiddels is de club gegroeid naar bijna 300 leden. Met de komst van het nieuwe sportcentrum waarin Fun & Fit een vaste dojo wil gaan betrekken werd het belangrijk om goed na te denken over de vorm van de club en de continuïteit. Door hoofdtrainer Michel Posthumus en het bestuur van Stichting Fun & Fit is besloten de club om te zetten naar een vereniging. Op 25 oktober tekenden het oprichtingsbestuur de nieuwe statuten van Vereniging Budocentrum Fun & Fit bij notaris Sterel c.s. in Amsterdam. Voor de leden, sponsors en andere betrokkenen zal er niet veel veranderen. Er komt echter wel meer inspraak door de leden. Een vereniging betekent immers ook een algemene ledenvergadering. De oprichtingsvergadering, allereerste ledenvergadering van de vereniging, zal plaatsvinden op 7 november. Alle leden of hun ouders hebben hiervoor een uitnodiging gekregen.

Een vereniging als Fun & Fit draait op de leden, vrijwilligers en sponsors. Gelukkig kan de vereniging rekenen op een flink aantal mensen en bedrijven, maar de vereniging zoekt nog vrijwilligers voor o.a. de communicatie, sponsorcommissie en de activiteitencommissie. De vereniging roept iedereen op die een positieve bijdrage wil leveren aan de leukste budovereniging van de regio zich te melden. Dat kan via secretaris@funenfit.com, tijdens de ledenvergadering of door gewoon even langs te komen bij een van de lessen.

Foto:
Een deel van het bestuur van de nieuwe vereniging. V.l.n.r. Christa van Duin (secretaris), Jan Nieuweboer (voorzitter) en Michel Posthumus (hoofdtrainer). Niet op de foto Ruben Geerlings (penningmeester) en Martin Schilder (bestuurslid).

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *