Marco van de Pol

marco-van-de-polMijn naam is Marco van de Pol, ik ben 43 jaar en werk als Freelance projectmanager.

Vanaf mijn 6e heb ik judo beoefend maar na een aantal jaar ben ik hiermee gestopt. Vanaf mijn 18e ben ik begonnen met de Japanse krijgskunst Ninpo Bujutsu.
Daar heb ik meer dan 15 jaar les in gehad van Sensei G.W. Lekannde Dit Deprez (13 Dan). Daarbij heb ik de laatste 3 jaar in de leraren opleiding gezeten. De energie die ik daar uit de lessen heb gehaald wil ik nu graag delen met anderen. Met name in de Budofit les, een conditionele training, komt dit terug. Maar ook het overbrengen van direct toepasbare technieken doe ik met veel plezier in de zelfverdedigingslessen.

Sinds oktober 2015 ben ik gestart als Budosport trainer bij Fun & Fit. Ik ken Michel al sinds mijn 16e en heb bewondering voor de manier waarop hij zijn budoschool draait. Wat mij bewogen heeft om bij Fun & Fit aan de slag te gaan is het lesgeven. Andere mensen motiveren om meer uit zichzelf te halen doe ik met veel passie. Door mijn werk kreeg ik steeds minder gelegenheid om dit te doen in de vorm van sport. Via Fun & Fit krijg ik de mogelijkheid om dit weer op te pakken.

Wat ik zo leuk vindt aan Fun & Fit is dat het een centrum is waarbij er voor iedereen van elke leeftijd wel wat te doen is en het nog echt om de mensen gaat.

Terug naar de leraren