Sponsor actie Nieuwe Dojo

Sponsor actie Nieuwe Dojo

In het najaar van 2021 kunnen we eindelijk gebruik gaan maken van onze nieuwe Dojo Yorokobi in de Sportcampus. Maar er is nog veel nodig om de dojo goed in te richten.

Jij kunt helpen!

Iedereen kan een bijdrage leveren door een onderdeel van de dojo te sponsoren. We hebben allerlei spullen, van goedkoop tot wat duurder, die we nodig hebben.

Het werkt heel simpel:

  • bekijk de kavels hieronder. Als je iets ziet dat je leuk vindt om te sponsoren klik je op de betaallink. Even online betalen en klaar! Je hebt dan je steentje (of mat, of stootkussen) bijgedragen.
  • Iedereen die bijdraagt nemen we op in de lijst van gulle sponsors voor de inrichting van de dojo.
  • Elke week zullen we kijken hoeveel materialen er nog over zijn en werken we dat bij op deze pagina. Dus wees er snel bij, want op=op!

Sommige kavels zijn wat meer geschikt voor bedrijven. We kunnen dan bijvoorbeeld het logo van je bedrijf ergens op drukken. In de beschrijving hebben we meer informatie opgenomen over de mogelijkheden. Kies je voor een bedrijfssponsoring, laat dat dan weten bij onze penningmeester. Samen regelen we dan een factuur die je als sponsorkosten kunt opvoeren in je administratie.

klik hieronder op de link om direct naar de sponsor pagina toe te gaan.

Dojo Sponsoractie:

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *